Artikler om: SimplyPrint features
Denne artikel er også tilgængelig på:

3D print direkte fra Tinkercad - trådløst

3D-print direkte fra Tinkercad trådløst med SimplyPrint

Denne artikel giver en trin-for-trin guide til, hvordan man bruger SimplyPrint-integrationen i Tinkercad. Denne integration gør det ekstremt nemt at begynde at 3D-printe dine Tinkercad-designs med det samme.

Kort sagt, fra Tinkercad kan du eksportere dine filer direkte til SimplyPrint og starte 3D-printprocessen. Alt dette kan udføres fra din browser, så du kan skifte fra 3D-design til 3D-print i Chrome, Firefox og andre browsere. Ingen behov for downloadbar software. Ideelt for Chromebook-brugere, studerende, STEM-lærere og skoler!

Trin 1 - Vælg hvilket af dine fantastiske Tinkercad-designs du vil printe

Til denne demonstration printer vi en simpel tekst, så du kan se, hvordan det fungerer.

Trin 2 - Klik på 'Export' knappen i øverste højre hjørne

Trin 3 - Vælg '3D Print', og vælg derefter 'SimplyPrint'

Trin 4 - Klik på 'Fortsæt til SimplyPrint'

Trin 5 - Bestem hvad du vil have SimplyPrint til at gøre med dit design

Du har tre muligheder:
A) Gem filen til dit SimplyPrint Cloud system
B) Skær filen, så den kan printes
C) Tilføj modellen til Print-køen

Trin 6 - Print med SimplyPrint

Følg blot din normale SimplyPrint-proces.
Klik på "Skær", derefter "Print", og se med forventning, mens dit design bliver til virkelighed! (i det mindste, det er det vi gør...)

Vi håber, du vil nyde at bruge Tinkercad/SimplyPrint-integrationen. Hvis du støder på problemer, åbn venligst en supportbillet og lad os vide det!

God printning! 🚀

Opdateret den: 10/06/2023