Artikler om: Om SimplyPrint
Denne artikel er også tilgængelig på:

Hvad er et OctoPrint plugin?

Plugins til OctoPrint kan gøre en stor forskel for din printer - SimplyPrint fungerer faktisk også ved, at være lavet som et OctoPrint plugin.

Hvad er et plugin?

Et plugin er noget som bygger ovenpå den eksisterende software; noget som kan ændre OctoPrint, og gøre det bedre. For eksempel benytter SimplyPrint et OctoPrint plugin, til at gøre tids-estimeringen bedre, end standarden.

Der er mange forskellige plugins du kan hente til OctoPrint, men kun en lille håndfuld er direkte integreret i SimplyPrint.

Plugins, som SimplyPrint bruger

Nogle OctoPrint plugins kan installeres direkte via. SimplyPrint panelet, uden at skulle ind i OctoPrint. Dette kan kun gøres, med plugins vi har bygget ind i platformen på den ene eller anden måde. Vi har selvfølgelig testet alle plugins vi benytter igennem, men da nogle af de plugins vi benytter ikke er udviklet af os, er der ingen garanti for at de altid fungerer som de skal. Plugins installeres på eget ansvar.
SimplyPrint er dog oftest i kontakt med dem som udvikler de plugins vi benytter, og sikrer os det både er OK vi benytter dem, men også at de lever op til SimplyPrint standarden.

Opdateret den: 02/12/2021