Artikler om: Fejlfinding
Denne artikel er også tilgængelig på:

Printer kræver bruger-input

SimplyPrint siger, at min printer kræver "bruger input" - hvad er dette?

Nogle printere har firmware som, i visse tilfælde, kan "låse" din printer for alle udekommende kommandoer - hvilket betyder, at SimplyPrint ikke vil kunne fortælle din printer hvad den skal gøre.
Dette er dog super nemt at løse; bare gå over, og klik på knappen på din printer.

Tilfælde vi ved dette sker ved

- Prusa printere
Ved filament runout (triggered by filament sensor)
Ved indsætning af filament
Ved "heater timeout" (når nedkøling automatisk aktiveres efter X minutter hvor printeren har været varm)

Opdateret den: 30/11/2021