Hvor kan jeg se en sikkerheds oversigt?

Gå ind på SimplyPrint panelet

For at få en sikkerheds oversigt, skal du først ind på SimplyPrint panelet. Inde på panelet kan du finde en knap som hedder 'Din konto' som ligger under en dropdown menu, der kommer frem, når du klikker på dit navn oppe i højre hjørne.

At finde sikkerheds oversigten

Her finder du indstillingerne for din konto. For at få en sikkerheds oversigt skal du trykke hen på indstillingerne for 'Sikkerhed & password'.

På denne side kan du ændre din adgangskode, slå to-faktor-godkendelse til eller fra, få et overblik over enheder du er logget ind på og justere diverse sikkerhedsindstillinger.