Hvordan nulstiller jeg min adgangskode?

1. Gå ind på SimplyPrint panelet

Når du logger ind på SimplyPrint panelet, kan du se en knap der hedder 'Glemt adgangskode?' som vil bede om din email, hvor du vil blive sent et link.

2. Check din email

Der burde være en besked fra SimplyPrint med et link, hvor du kan nulstille din adgangskode.

Vær opmærksom på at at den kan ligge under spam kategorien

3. Nulstil din adgangskode

Efter du har klikket på linket, vil du blive bedt om at angive en ny adgangskode. Når dette er gjort, vil du kunne logge ind på din bruger med den nye adgangskode.

Og så er det gjort, nu kan du komme tilbage til din 3D printning!

Opdateret den: 30/07/2021