Hvordan ændrer jeg mit kreditkort til min SimplyPrint konto?

Gå ind på SimplyPrint panelet

For at ændre dit kreditkort til din SimplyPrint account, skal du først ind på SimplyPrint panelet. Inde på panelet kan du finde en knap som hedder 'Din konto' som ligger under en dropdown menu, der kommer frem, når du klikker på dit navn oppe i højre hjørne.

At ændre kreditkort til kontoen

Her finder du indstillingerne for din konto, og for at ændre dit kreditkort til din konto, skal du trykke hen på indstillingerne for 'Dit abonnement'.

Nederst til venstre på denne side finder du knappen til at ændre dit kreditkort til din Simplyprint konto. Når den er trykket på, følg de anvisninger der bliver angivet for at fuldende processen.