Hvordan opgraderer jeg mit abonnement?

Gå ind på SimplyPrint panelet

For at opgradere dit abonnement, skal du først ind på SimplyPrint panelet. Inde på panelet kan du finde en knap som hedder 'Din konto' som ligger under en dropdown menu, der kommer frem, når du klikker på dit navn oppe i højre hjørne.

At opgradere abonnementet

Her finder du indstillingerne for din konto, og for at opgradere dit abonnement, skal du trykke hen på indstillingerne for 'Dit abonnement'.

På denne side kan du vælge imellem de forskellige abonnement muligheder og derudover sammenligne dem. Yderligere sammenligninger af deres respektive features kan også undersøges ved at udvide 'Feature sammenligning' knappen nedenunder.